Una dintre fetele decedate în restaurantul Beirut este cântăreața Nicoleta Cengher

Un incendiu devastator a distrus ieri seară aproape în totalitate restaurantul Beirut și pubul Legendary. Au fost necesare nouă mașini ale pompierilor pentru a stinge incendiul și a evita ca flăcările să se extindă și la casele din vecinătate.

Din nefericire, mai multe angajate ale restaurantului au fost prinse în vestiarul localului, având astfel parte de o moarte groaznică. Reprezentanții pompierilor le-au găsit corpurile carbonizate, dupa stingerea incendiului.

Dacă prima dintre fete a fost identificată ca fiind dansatoarea Micky, se pare că a doua fată care a decedat este tânăra cântăreață Nicoleta Cengher, care susținea un program artistic în restaurant, la momentul în care tragedia s-a produs. Paradoxal, ultimele cuvinte pe care tânăra le-a scris pe facebook ieri seară au fost ”now you see fire”, referindu-se probabil la unul dintre hiturile foarte la modă în acest moment.

Nicoleta Cengher avea un viitor frumos în fața ei, în ultimii ani primind mai multe premii la festivaluri muzicale, precum locul întâi la Festivalul Internațional al Tinereții.