Mămicile constănțene au învins. Pediatria Spitalului Județean se va renova

În luna septembrie a anului trecut, am început să semnalăm situația mizerabilă cu care se confrunta secția de Pediatrie din Spitalul de Urgență constănțean.

Deși inițial, conducerea spitalului a refuzat să ia în seamă reclamațiile ce curgeau pe bandă rulantă, adoptând politica struțului, în urmă cu câteva zile, mai multe mămici, sătule de calvarul pe care l-au trăit de fiecare dată când au ajuns cu copilul în acea secție, s-au mobilizat și au reușit să determine o schimbare, bombardând facebook-ul cu poveștile lor și amenințând chiar cu proteste.

Astfel, în această seară, conducerea SCJU a anunțat că s-au alocat fonduri pentru renovarea secției respective.

"În urma demersului conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța la Ministerul Sănătății și a nemulțumirilor semnalate de către familiile copiilor care au fost internați și tratați în Secția Pediatrie, domnul ministru Nicolae Bănicioiu a decis să acorde de urgență fonduri pentru reabilitarea Secției de Pediatrie. Mai mult, ministrul s-a angajat să se implice direct în identificarea surselor de finanțare pentru construirea unei noi clădiri unde să funcționeze o nouă Secție de Pediatrie." Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța

Etichete: