Un pacient constănțean, pozitiv CoVid19, a băgat 25 de medici în izolare. Autoritățile ascund cazul

Caz uluitor la Constanța. Un pacient internat pe secția Medicală 2 a Spitalului Județean de urgență, suferind de pneumonie dar cunoscut și cu afecțiuni psihice și multiple tentative de suicid, a dus la trimiterea în izolare a 25 de cadre medicale constănțene. Autoritățile nu scot un cuvânt despre acest caz, totul fiind trecut la ”strict secret”.

Pacientul, un bărbat cu un trecut cuprins de încercări eșuate de suicid a fost internat în primă fază în secția Medicală 2 a Spitalului Județean de Urgențe cu o penumonie care nu ceda. Având în continuare tulburări psihice, s-a decis transferul său la secția Psihiatrie de la Palazu Mare, după ce în prealabil i s-au luat probe pentru a se verifica dacă este infectat cu virusul Corona. 

În momentul în care confirmarea că este pozitiv a sosit, pacientul fusese deja transferat, astfel că aproximativ 25 de medici, atât de la Medicală 2 cât și de la Psihiatrie sunt acum în carantină, după ce au fost contacți direcți cu acest pacient. 

Uluitor, în această poveste, este faptul că autoritățile tac mâlc, sperând probabil că lucrurile nu se vor afla. Mulțumim, din nou, reprezentanților guvernului PNL, pentru cenzura pe care au impus-o, nejustificat, de câteva zile. 

ȘTIRI - Alte articole

Postat: 28.04.2022