Claudiu Palaz a solicitat câteva măsuri împotriva CoVid19. ”Oamenii mici au votat împotrivă pentru că eu le-am inițiat”

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, este supărat foc pe câțiva membri ai Comiteului Județean de Situații de Urgență, care au votat împotriva măsurilor propuse de el pentru prevenirea răspândirii viruslui CoVid19. 

Măsurile solicitate de Claudiu Palaz, vicepreședinte al CJC Constanța, sunt legate de siguranța cetățenilor care folosesc mijloacele de transport în comun. Una dintre aceste solicitări obliga operatorul de transport să lase mai multe locuri din mașină libere, pentru a obliga astfel călătorii la păstrarea distanței corecte între persoane.

Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a preluat propunerile lui Claudiu Palaz, le-a supus votului în CJSU, doar că aici fiecare dintre solicitări au fost respinse.

”Acum câteva zile am înaintat către INSTITUȚIA PREFECTULUI o solicitare cu măsuri preventive in condițiile actuale ce ar trebui aplicate transportului de călători în județul Constanța. După cum vedeți prefectul a fost de acord și a răspuns solicitării mele și îi multumesc pt deschidere. Azi, am aflat cu stupoare ca FACTORII POLITICI ȘI OAMENI MICI( care pun orgoliile lor înaintea MĂSURILOR DE PREVENȚIE LEGATE DE SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR CONSTANȚEI) au votat împotriva acestor propuneri sau nu le.au susținut doar pt că au fost concepute de PALAZ de la PMP! Pentru lămurirea acestei poziții cer să se facă PUBLIC procesul verbal de ședința și să vedem și noi, MURITORII ȘI FRAIERII, care sunt “ȘMECHERII” care au votat împotriva măsurilor privind SĂNĂTATEA CONSTĂNȚENILOR?! Și sa vedem MOTIVELE care au dus la un vot NEGATIV în comitetul județean!? Eu unul m.am saturat de “bla blaurile” așa zișilor politicieni ce se visează în OGLINDĂ DIMINEAȚA “LIDERI POLITICI”! concluziile va las să le trageți singuri dumneavoastră, constănțenii! Nu trebuie sa.i lăsam sa.si facă jocurile politice de imagine pe seama sănătății noastre! Este cel mai MIZERABIL LUCRU pt un politician să “calci pe cadavre” doar sa “pari băiatul bun”! Băi TĂVĂLIȚILOR cântarul politic va fi după COVID! să vedeți atunci ce greutate de...FULGI POLITICI veți avea în fata constănțenilor cu a căror sănătate va Jucați azi prin comandamentul vietii!!”, a răbufnit Claudiu Palaz, printr-o postare pe Facebook.