Ruana Ceaușescu de la PMP Constanța, numită vicepreședinte AAAS

Organizatia judeteana Constanta a Partidului Miscarea Populara, condusa de presedintele Claudiu-Iorga Palaz, are, incepand din 5.05.2020, un reprezentant in una dintre cele mai importante autoritati la nivel central. Ruana Florina Ceausescu a fost numita, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisa de premierul Ludovic Orban si publicata in Monitorul Oficial, in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului.

“Pentru PMP Constanta este o onoare sa avem un reprezentant la nivel national. In experienta profesionala de pana acum, Ruana a dat dovada de profesionalism si seriozitate si sunt convins ca nu ne va dezamagi”, a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta.
“Numirea in functia de vicepresedinte al AAAS ma onoreaza si ii multumesc domnului presedinte Claudiu Palaz pentru increderea pe care a aratat-o. Voi depune toate eforturile pentru a indeplini aceasta functie cu rezultate pozitive”, a precizat Ruana Ceausescu.
Precizam ca Ruana Ceausescu este membru PMP Constanta din 2016 si s-a implicat activ in campania de la alegerile locale, sustinandu-l pe Claudiu Palaz.