Mașina lăsată la fața locului, de frica prăbușirii stâlpului

În urma accidentului produs azi în Constanța, la intersecția buleverdului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicole Iorga, poliția a decis ca mașina implicată să rămână în aceeași poziție, de teamă ca nu cumva, stâlpul șubrezit în urma impactului să se prăbușească.

Azi, conducătorul autovehicului marca Audi din imagine a reușit o performanță greu de egalat. A distrus tot ce i-a stat în cale, începând cu parapetul metalic de protecție aflat pe trotuar, coșul de gunoi, pentru ca în final să se oprească în stâlpul din beton pe care a și reușit să-l secționeze parțial.

Veniți la fața locului, polițiștii și-au dat seama că mașina nu poate fi mutată din poziția în care rămăsese suspendată în urma accidentului, din pricina riscul ca stâlpul să se prăbușească chiar în mijlocul bulevradului.

Și cum nu s-a găsit nici măcar o singură echipă de la LUXTEN LIGHTING COMPANY care să intervină duminica, au decis ca până mâine, autovehicului să rămână nemișcat, așa cum se poate observa și din imaginea alăturată.

Etichete: