Micuțul Horia Constantinescu a devenit soldatul lui Dan Voiculescu, în partidul Umanist

Șeful Protecției Consumatorului nu a rezistat prea mult departe de un partid politic, alegând ca după recenta plecare din PSD să se înscrie în rândul umaniștilor.

Horia Constantinescu își distruge astfel orice șansă la o carieră politică, intrând în partidul lui Dan Voiculescu. Cel mai probabil, mutarea vine la recomandarea protectorului său politic, Adrian Năstase, care încearcă să-și reunească oamenii sub umbrela partidulețului păstorit de prietenul său Dan Voiculescu, obligat să conducă partidul doar din umbră, după condamnarea penală de 10 ani de pușcărie pentru fapte de corupție.

Pe lângă Dan Voiculescu, micuțul Horia Constantinescu are predecesori de valoare în partidul Antena3. Spre exemplu, celebra Maria Grapini care a fost timp de patru ani unul dintre liderii partidului, alegând să dea fuga în 2019 înapoi la PSD, așa cum nu peste mult timp va proceda probabil și șeful CJPC Constanța.

Horia Constantinescu spune că va candida la Primăria Constanța din partea partidului lui Dan Voiculescu. Îi prevedem un spectaculos rezultat de 2 %, pentru că nu ne imaginăm cum ar vota constănțenii o variantă chiar mai penală decât PSD-ul în sine.