Constanța își arată bogăția. Apartament de 465.000 de euro scos la vânzare

Ne place să spunem, foarte supărați, că orașul nostru nu mai e atractiv, că am rămas mult în urmă, că ne-au depășit orașe mici și câte și mai câte. Constanța este însă un oraș bogat și, uneori, apare câte o ofertă care îți aduce aminte de acest lucru. E și cazul acestui apartament pe care l-am remarcat și care este scos la vânzare pentru nu mai puțin de 465.000 de euro.

”Situat in centrul istoric al orasului Constanta, la 50 m de faleza Cazinoului, acest apartament este situat la et 3 al unui imobil D+P+3 finalizat in 2015. Suprafata totala construita este de 292.64 mp si dispune de 2 locuri de parcare in garaj.
Accesul cu liftul se face direct in interiorul apartamentului, care este singur pe nivel, si este impartit dupa cum urmeaza: zona de living + dining, acces catre terasa de 50 mp compusa din zona de barbeque si o piscina de 22,5 mp , bucatarie inchisa, grup sanitar pentru oaspeti, spalatorie, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, doua dormitoare secundare deservite de cate o baie. Proprietatea are in folosinta exclusiva o terasa de 192 mp situata peste etajul 3 cu acces doar din apartament de unde vederea este deschisa catre Cazino si catre mare. Apartamentul se vinde la alb fara finisaje ceea ce ofera oportunitatea viitorului proprietar de a-si pune amprenta asupra amenajari interioare. Avand in vedere amplasamentul foarte aproape de plaja Modern, faleza Cazinoului dar si de P-ta Ovidiu, vederea panoramica, dar si calitatea imobilului, acest apartament reprezinta o oportunitat imobiliara.”

Prezentarea, simpluță și cu erorile gramaticale de rigoare, îi aparține agentului imobiliar. O așa minunăție de proprietate ar fi meritat o prezentare pe măsură. Nu e treaba noastră, însă. Noi am vrut doar să punctăm că orașul Constanța e orice dar nu ieftin.