Ce prostie! Viorel Cataramă spune că Mohammad Murad va fi candidatul Patrioților români la Primăria București

Mohammad Murad a spus, în mai multe rânduri, că dorește să candideze la funcția de primar al Constanței. Astăzi, Viorel Cataramă, președinte al unui partid obscur numit Dreapta Liberală și fondator al unei alianțe numită Mișcarea Patrioților Români, despre care încă nu se știe din ce partide e constituită, a anunțat că s-a întâlnit cu patronul lanțului hotelier Phoenicia și l-a convins, de principiu, să fie candidatul partidului său la Primăria Capitalei. 

”Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei.
 
Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți) precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneza, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior.”, a scris Viorel Cataramă.