Vergil Chițac, atitudine de viitor primar: ”N-au domnle hotelierii probleme, am vorbit eu cu vreo doi dintre ei”

Contraamiralul Vergil Chițac își dovedește, pe zi ce trece, incompatibilitatea cu funcția de primar al Constanței pe care și-o dorește cu ardoare. Ieșit din cadrul obișnuit al emisiunilor unde recita același text învățat pe de rost, aflat în studioul B1 TV, acolo unde i s-a propus o discuție liberă, alături de mai mulți invitați, Vergil Chițac a gafat din nou. 

Întrebat de situația complicată în care se află hotelierii de pe litoral, care au de întâmpinat un sezon totuși greu, cu turiști puțini și reguli foarte strice împotriva pandemiei, amiralul a dat din mâini superficial și le-a spus celor din platou că nu e așa de gravă situația, că a vorbit el cu vreo doi hotelieri din Eforie și că în realitate nu sunt probleme, totul fiind mai degrabă un joc politic. 

Aceste declarații vin de la un domn care se dorește primarul orașului Constanța, un oraș care își bazează mare parte din venituri pe turismul de pe litoral. Un domn care, din discuția cu doi hotelieri din Eforie a tras concluzia că totul e roz în turismul estival, în acest an. Vergil Chițac, salvatorul Constanței? Noi credem că nu.