42 de lei o ceafă de porc în Năvodari. Domnule Murad, ceva de zis?

În data de 12 mai, scriam un articol în care relatam faptul că ”după ce au pus umărul, ani de zile, la distrugerea turismului, Mohammad Murad și Nicolae Bucovală au trecut la amenințări, mesajul către primul ministru fiind că vor îngropa turismul dacă nu vor avea loc negocieri între factorul politic și federația patronatelor din turism. 

Între timp, lucrurile s-au reglat între șefii turismului și reprezentanții Guvernului, nimeni n-a îngropat pe nimeni. În schimb redacția ziarului nostru a fost dată în judecată de domnul Murad, care ne cere 100.000 de euro daune morale pentru afirmația pe care am făcut-o, care l-a jignit profund. 

Astăzi, venim cu un nou exemplu în sprijinul afirmației noastre. Un exemplu simplu. O unitate de alimentație publică din Năvodari, fieful domnului Murad, practică prețuri de trei ori mai mari decât ar fi normal. Dovada a postat-o Radu Herjeu, membru CNA, într-un mesaj pe Facebook. Conform bonului, o ceafă de porc te-ar costa la acea unitate 42 de lei, o ciorbă 29, un hamburger 59 de lei, o bere de 400 13 lei iar bietele hamsii, la porție de 200 de grame, 39 de lei. 

”Sper, din tot sufletul, să dea faliment toți, dar toți ”antreprenorii” de succes care investesc maxim ???? ???????????? în 250 de gr de ceafă de porc (da, da, știu, plus gazul, uleiul și salariul pe 5 minute pentru un bucătar cu 23 de stele Michellin) și câștigă ???????? ???????? ????????????! Sau care au descoperit sursa de hamsii hrănite cu molecule magice din apele subterane ale Shambhalei, cu care își desfată clienții pentru doar ???????????? ???????? ???????????? ????????????????????????????????????????. Ah, dar sosul de roșii, acest lichid fabulos, obținut din stoarcerea razelor de lună plină! Cum costă el ???????????? ???????? ???????????? ????????????????????????????????????????! Cum spuneam, sper să dați toți faliment. Daaaar.... nu înainte de a le lua banii tuturor proștilor și parveniților care vă trec pragul! Ah, Năvodari, acest Cote D'Azur al Dobrogei mioritice! Am încurajat destul turismul românesc cu această postare? Sau trebuie să mă mai chinui nițel? ????”, este mesajul transmis de Radu Herjeu. 

Noi sperăm să nu-l dea și pe dânsul în judecată domnul Murad. 

Apropos, domnule șef de patronat turistic, asemenea ”derapaje” ale agenților comerciali nu vă deranjează deloc? Nu vă trezesc dorința de a lua măsuri? Știm doar să înjurăm Guvernul, fără să vedem mizeria din propria curte? 

Noi ne menținem poziția, indiferent de încercările de intimidare la care suntem supuși. Nu politicul a distrus turismul, el s-a distrus din interior, iar șefii patronatelor turistice sunt complici, prin tăcere, la această distrugere.

Etichete: