Corina Martin și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Constanța

Este oficialCorina Martin și-a lansat azi candidatura pentru fotoliul de primar al Constanței. Ea va condida din partea Partidului Ecologist Român (PER).

Corina Martin s-a născut la data de 15 iulie 1967, în Constanţa. A absolvit, în anul 1990, Facultatea de Economia Serviciilor de Alimentație Publică și Turism din cadrul ASE. La momentul respectiv aceasta era singura facultate dedicată turismului.

În 1990, Corina Martin a fost primul angajat al agenției Nouvelles Frontieres – Simpaturism din Constanța, în perioada 1992 - 1998 ocupând poziția de director al filialei.

În 1998 își înființează propria agenție de turism, de care mulți ați și auzit probabil, denumită Mistral Voyages, pe care o conduce si-n prezent.

Devine membru ANAT din 1998, iar în 2004 este aleasă vicepreședinte al Consiliului Regional ANAT Sud-Est, pentru ca doi ani mai târziu să devină chiar președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România.

În 2007 a fondat Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului "Litoral" devenită "Litoral Delta Dunării", și tot din 2007  Corina Martin ajunge trainer autorizat ANAT.

Este deja cunoscută implicarea și contribuția Corinei Martin în promovarea și dezvoltarea litoralului românesc, deoarece în ultimii ani afacerista este una dintre prezențele aproape permanente la mai toate evenimentele importante dedicate turismului românesc.

A fost căsătorită cu omul de afaceri Dumitru Martin, de care a divorțat în urmă cu 9 ani.

"Mă știți, și vă știu. Fac turism și politică. De azi este un drum nou pentru mine. Fac parte din Partidul Ecologist Român. Sunt președintele organizației municipale Constanța și candidez la primăria Constanța.

Sunt pregătită să fac un pas mai departe. Vreau să lucrez pentru promovarea orașului Constanța, la un alt nivel.

Personal m-am săturat de politica anilor de până acum. Sunt 30 de ani de când activez în turism, și consider că nu mai pot aștepta. Fac un pas în față și-m asum implicarea în viața politică, pentru Constanța. Fac acest pas azi, și vă anunț oficial că voi candida la primăria Constanța" e declarat Corina Martin, azi, la conferin'a organizată de PER la Constanța.