Florin Călinescu, beat criță la întâlnirea cu constănțenii?

Florin Călinescu este, fără doar și poate, unul dintre actorii iubiți de poporul român. Și este un om de televiziune care a făcut furori, ani de zile, prin prestațiile sale. Din păcate, se pare că faima de care se bucură nu se transpune și în noua carieră de om politic.

În weekend, Florin Călinescu avea programată o întâlnire cu liderul Comunității Elene din Constanța, Anton Antoniadis. Întâlnirea nu a suscitat mult interes, dar, culmea, tot răul spre bine. Spunem asta pentru că oamenii prezenți la eveniment ne-au relatat că actorul s-a prezentat la întâlnire băut bine dar și pus pe scandal, spunându-le celor prezenți că el e mare și tare, că trage lumea de el pentru autografe și că va câștiga de unul singur orice scrutin electoral. 

Coincidență sau nu, după întâlnire, președintele Comunității Elene ”ELPIS”, Anton Antoniadis a ținut să se disocieze de Florin Călinescu. 

”Spre corecta informare a constănțenilor, subsemnatul, Președintele comunității elene „Elpis” Constanța, Anton-Traian ANTONIADIS, candidat al Uniunii Elene din România pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, formulez următoarele precizări:
 
Între Partidul Verde și comunitatea elenă „Elpis” Constanța NU există un acord politic. De asemenea, între Partidul Verde și Uniunea Elenă din România NU există un acord politic. Astfel, nu confirm un acord politic pentru alegerile locale care se vor desfășura în data de 27 septembrie. Prin urmare, domnul Președinte al Partidului Verde, Florin CĂLINESCU, se află în județul Constanța strict pentru activitatea politică a partidului pe care îl reprezintă și pe care îl conduce și atât comunitatea elenă „Elpis” Constanța cât și Uniunea Elenă din România îi urează succes domnului Florin CĂLINESCU în activitatea politică pe care o desfășoară în domeniul activismului ecologic.”, nota Anton Antoniadis.