Stelian Ion râde de ideile lui Chițac: "Nici măcar PSD n-a îndrăznit să vină cu asemenea formulă"

Așa cum ne-am obișnuit, la fiecare zece zile, candidatul USR-PLUS, Stelian Ion face câte o conferință de presă la Constanța, pentru a-și manifesta îngrijorările.

Nici la întâlnirea de ieri cu presa Stelian Ion n-a ratat ocazia să mai facă puțin haz de ideile contracandidatului său, contraamiralul în rezervă Vergil Chițac.

Întrebat de reprezentantul Constanta INFO, ce părere are despre faptul că Vergil Chițac nu vrea autobuze electrice în oraș pentru că le consideră prea scumpe, sau despre ideea că transportul în comun ar trebui să fie gratuit, Stelian Ion a răspuns amuzat:

"Este o copilărie. Transportul gratuit pentru toți rezidenții nu reprezintă o soluție palpabilă. Asta nu este o soluție de dreapta. Nici măcar PSD-ul n-a îndrăznit să vină cu o astfel de formulă.

Autobuzele electrice sunt mai scumpe, este adevărat, dar cu siguranță ele vor putea fi achiziționate pe fonduri europene. Atunci când investesc 10 lei și Uniunea Europeană mai pune alături îți permiți așa cum au putut și alte localități din țară."