Vergil Chițac aruncă bomba: "În Constanța este o colaborare politică PSD-USR"

Invitat ieri seară la postul naționat Realitatea TV, candidatul pentru fotoliul de primar al Constanței, Vergil Chițac a lansat un atac fără precedent la adresa liderului USR, Stelian Ion.

Fără să stea prea mult la discuții, chiar din primele minute ale emisiunii, Chițac l-a acuzat pe Stelian Ion că sprijină ceea ce el numește "mafia PSD-istă din Constanța." Chițac a mai adăugat că la Constanța, USR și PSD au o colaborare politică neasumată dar reală:

"Mafia PSD-istă din Constanța a declanșat un atac la baionetă împoriva mea sprijinită, paradoxal, culmea, și de candidatul USR (Stelian Ion - n.r.). Avem toate argumentele să credem în momentul de față că în Constanța este o colaborare politică PSD-USR, ceea ce în sine nu este un lucru rău, dar lucrul ăsta trebuie recunoscut ca atare" a declarat Vergil Chițac, candidatul PNL pentru primăria Constanța.

Stelian Ion: "Mi se întoarce stomacul pe dos!"

Buimăcit de aceste declarații, și luat probabil prin surprindere, candidatul USR, Stelian Ion i-a oferit o replică lui Chițac prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, pe care l-a acuzat că minte și participă la emisiuni plătite:

"Înțeleg că dl Vergil Chitac, despre care premierul Orban spunea odinioară că e un dezertor, iar Bogdan Hutuca, președintele PNL CT afirma că e un om în goană după funcții, care nu știe să facă echipă, a fost invitat contra-cost la emisiunea lui Oreste Teodorescu, unde a afirmat încă o dată că USR Constanța ar face jocul PSD-ului. Repet, participarea la emisiune e pe bani. Dragilor, îmi provocați un dezgust profund" a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Stelian Ion sugerează că Mihai Lupu, candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean este manevrat din spate de Felix Stroe președintele PSD Constanța, și că PNL nu este interesat să câștige primăria:

"Acum l-au propus pentru președinția Consiliului Județean pe Mihai Lupu, vechi uselist, apropiat al lui Felix Stroe. Primăria Constanța nu îi interesează. Mi se întoarce stomacul pe dos! O să spun mai multe în perioada următoare, pentru că tupeul acestor oameni este fără margini.." a mai scris Stelian Ion.