Cozmin Gușă l-a desființat pe primarul Mangaliei, Cristi Radu. ”Un șturlubatic, a calamitat orașul. Mohammad va câștiga”

Consultant politic cu ștate vechi și politician la fel de vechi, Cozmin Gușă a declarat ieri, într-o conferință de presă, că la Mangalia alegerile vor fi câștigate de candidatul independent Mohammad Murad, evident cu susținerea votanților PSD din municipiu. 

PSD înseamnă mult. Ar putea să însemne mai mult, la Mangalia, dar este de natură să îl sprijine pe Mohammad Murad să câștige primăria de colo, în fața unui șturlubatic, ca să folosesc un termen pozitiv, dar care în mod evident are o conotație negativă, pentru că omul ăla pur și simplu a calamitat orașul în cele două mandate pe care le-a avut. Mohammad este un independent, un om de afaceri extrem de performant, poate cel mai performant din domeniul turismului și al construcțiilor Copos al putea să rivalizeze cu el aici, dar nu la volum, ci la alte criterii. Vedeți, aici, când vorbim despre un independent de relevanță națională, semnalul pe care îl dă trebuie interpretat nu ca unul de tip politicianist, ci ca unul pragmatic. Un om cu atâtea afaceri în Constanța, care se pregătește să administreze și 7 stațiuni care sunt înglobate în structura municipiului Mangalia, face o opțiune pragmatică pentru viitorul președinte al Consiliului Județean, susținându-l pe Felix Stroe, pe care îl crede în stare să facă ceea ce trebuie pentru dezvoltarea județului, de unde vor beneficia și cei din Mangalia, dar și cei angrenați în afacerile lui din zonă, care sunt câteva mii de constănțeni”, a declarat Cozmin Gușă.