Ciocârlan, candidatul ECOLOGIST pentru Primăria Limanu, locuiește cu soția și alte opt persoane, într-o casă neterminată

Am întâlnit povești în campania asta electorală care ne-au făcut să ne tăvălim de râs. Cam pe aici s-ar încadra și povestea ecologistului Nicolae Ciocârlan, candidat pentru funcția de primar al comunei Limanu, din partea PER.

Încercând să glumim, am spune că acest domn a înțeles conceptul de vamaiot mult prea bine și l-a transpus în fapte, pentru că locuiește cu familia și câțiva apropiați într-o casă în construcție, fără geamuri și utilități. În realitate, reluând tonul serios, vorbim de fapt despre o încercare penibilă de a-și mări șansele la vot, pentru care acest farseur ar trebui sancționat măcar de electorat, la urne. 

10 persoane locuiesc, prin vize de flotant întocmite recent, în casa pe care o vedeți în imagini, situată undeva între 2 mai și Vama Veche. Desigur, vă bufnește râsul, pentru că în realitate în această casă nu poate locui nimeni. Poate doar o familie care să întindă cortul în fața clădirii și să aprindă focul sub ceaun, altfel .. slabe șanse. 

Dacă ar avea onoare, după publicarea acestui material, domnul Ciocârlan Nicolae, un ecologist adevărat, judecând după imagini, ar trebui să se retragă din cursă. Pentru că vorbim efectiv de o tentativă puerilă de influențare a votului ce va avea loc în comuna Limanu pe 27 septembrie, situație profund imorală și nepermisă. Nu așa trebuie câștigată o primărie, aducând flotanți într-o casă în construcție pe care-i îndemni, evident, să voteze cu tine. 

E de râs, dacă n-ar fi de plâns. Vom sesiza și organele de Poliție pentru a face o verificare la fața locului și pentru a constata câți dintre cei 10 domiciliați la acea clădire, unde oficial au buletin atât candidatul Nicolae Ciocârlan, soția dânsului, o rudă cât și alți șapte apropiați, locuiesc cu adevărat acolo. 

Vom reveni.

Etichete: