Dacă nu se schimbă ceva la aceste alegeri, Mangalia se scufundă. Cristi Radu a dus orașul în faliment

Documente intrate în posesia ziarului nostru atestă o situație dezastruoasă în Mangalia. Primarul Cristian Radu nu s-a descurcat în funcția pe care o deține de peste opt ani de zile, municipiul adunând în această perioada datorie după datorie, fiind astăzi în situația în care terenurile pe care le deține sunt sub sechestru, în contul plăților pe care administrația le are de făcut. 

Culmea, în timp ce Mangalia se scufundă, primarul se îmbogățește. Și nu cu sute de mii de euro, ci cu milioane de euro pe care încearcă să ni le plaseze drept moșteniri. Priviți documentele pe care vi le atașăm, veți afla că unele dintre cele mai bune terenuri pe care municipiul le deține în patrimoniul privat, sunt astăzi sub sechestru, urmând să fie scoase la licitație în contul datoriilor.

E surprinzător. Mangalia are potențialul unei stațiuni de lux, care să rivalizeze cu marile stațiuni din străinătate. Are doar nevoie la conducere de cineva priceput. Cristi Radu a eșuat și probabil că toată lumea a înțeles asta.