Candidatul USR de la Ovidiu a făcut o criză de paranoia. ”Se fac vize de flotant”. În realitate se cărau saci cu buletine de vot

O doamnă care, după îmbrăcăminte pare venită direct de la o petrecere din Vama Veche la care s-a petrecut până dimineață, urla cât o țin plămânii că ”presupune” că la Ovidiu, reprezentanții Primăriei aduc oameni cu autocarul, pentru a le face vize de flotant, ca să voteze mâine după cum le dictează cel care i-a adus. Sau ceva de genul. Suntem oameni sănătoși, nu ne pricepem la scenarii atât de fanteziste, mai ales când sunt izvorâte din nimic. 

Iar la doamna Doina Teodora Cojocaru, candidat al USR pentru Primăria Ovidiu, scenariile s-au dezvoltat din simpla prezență a unui autobuz lângă Primărie. Iar dacă e autobuz sigur sunt și oameni acolo, nu? Și dacă sunt și oameni, sigur sunt ”ajutați” să voteze într-o anumită direcție. Medicamente!

Evident, imaginile postate de reprezentanții Primăriei arată că autobuzul era folosit pentru a fi aduse buletinele de vot.

Îi sugerăm doamnei în colanți să nu se lase, să verifice atent fiecare buletin de vot, să nu cumva să fie deja ștampilate, mai știi?

Și sincer, pe bune, așa arată o persoană care dorește să reprezinte comunitatea din Ovidiu? În haine de petrecere de majorat pe plajă? Nu-i bine, doamnă, nu-i bine deloc!