Ce spunea Cristinel Dragomir în 2016 despre Vergil Chițac: ”Și securist și comunist. Nu l-aș vota niciodată”

Vergil Chițac a șocat astăzi opinia publică, alegând să-l coopteze în echipa cu care dorește să conducă Primăria Constanța pe fostul PSD-ist Cristinel Dragomir. Chiar dacă, pentru Constanta INFO, Cristinel Dragomir a declarat că-l știe de mult pe amiral și că e un om serios dispus să facă treabă, nu același lucru îl spunea și în 2016. 

Întrebat dacă l-ar vota pe Vergil Chițac, la vremea respectivă Cristinel Dragomir a oferit un răspuns foarte dur: „Faceți mișto de mine? Asta e întrebare de grădiniță. Ar însemna să îmi bat joc de mine. Cum adică? Fac campanie PSD-ului și nu votez cu PSD? Nu am mai auzit-o pe-asta până acum. Dar, ca să știți sigur, și dacă nu eram membru de partid nu l-aș fi votat pe Chițac niciodată! Eu am făcut și liceul militar, eu știu caracterul comandanților, vă zic atât: și comunist și securist! Nu avea cum să fie șef la Academia Navală, eu știu că am făcut și liceul militar și Institutul și nu l-aș fi votat pe Chițac nici dacă… dacă nu aș fi avut treabă cu PSD, eu personal nu l-aș fi votat niciodată pe Chițac! Tot discutăm toată anatema asta, PSD sunt comuniști, securiști, când ei (PNL – n.r.), de fapt, vin și oferă un comunist! Păi, băi, dacă tot țipi și ești ipocrit, ești ipocrit, ne-ai dovedit și „la revedere!” (…) Suntem la 26 de ani de la Revoluție, asta cu comunismul e o temă falsă, cei care au suportat-o și o duc în continuare sunt cei de la PSD, dar cel puțin în funcțiile importante nu am mai avut (comuniști – n.r.), n-aș vrea să mai comentez la capitolul ăsta. Văd că nu mai folosesc în temă acum (PNL – n.r.) în campanie, probabil se întoarce împotriva lor!”, a spus Cristinel Dragomir.

La doar patru ani distanță, lucrurile par să se fi schimbat categoric. Chițac nu mai e nici comunist, nici securist, ci un om de toată isprava.

Declarația poate fi citită în paginile Tomis News dar și în Replica de Constanța.