Stelian Ion, șocat de cooptarea lui Cristinel Dragomir și Horia Constantinescu în echipa lui Vergil Chițac. ”E prea mult”

Știrea bombă care a împânzit rețelele de socializare de câteva ore, este legată de cooptarea lui Cristinel Dragomir în echipa cu care edilul Vergil Chițac dorește să conducă Primăria Constanța. De asemenea, un alt transfer bombă, dar cumva așteptat și anunțat în exclusivitate de echipa Constanta.ro încă din 31.08.2020, (https://constanta.ro/2020/08/31/horia-constantinescu-si-a-gasit-un-nou-stapan-a-devenit-iepurasul-lui-gabriel-comanescu/) este cel al lui Horia Constantinescu, transferat deja, încă de marți, de la Protecția Consumatorului la Primăria Constanța. 

Cristinel Dragomir a confirmat pentru Constanta.INFO faptul că Vergil Chițac i-a propus să facă parte din echipa de la Primărie. Cei doi se cunosc de multă vreme iar Cristinel Dragomir spune că-l consideră pe actualul primar un om serios și dornic să facă treabă. Nu este încă foarte clar pe ce poziție va activa fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, urmând ca lucrurile să fie stabilite, atât pentru el, cât și pentru Horia Constantinescu, atunci când se va contura noua organigramă. 

Referitor la noile numiri din echipa lui Vergil Chițac, am considerat necesar să-i solicităm un punct de vedere și lui Ion Stelian, liderul informal al USR Constanța care a rămas efectiv stupefiat când a auzit noua știre. ”M-ați blocat. Nu mă așteptam la așa ceva. Mă gândeam că vor veni oameni care au ajutat liberalii în campanie, precum doamna avocat Ovanesian, am zis că lăsăm de la noi și asigurăm majoritatea funcțională în Consiliul Local, dar nu mă așteptam la așa ceva. E prea mult, sunt surprins neplăcut, e o surpriză proastă. O să ne gândim cum facem. Am spus că trimitem PSD-ul acasă, nu că-i aducem să conducă Primăria, pe ei și pe oamenii lui Voiculescu”, a declarat Stelian Ion pentru Constanta INFO.