Făgădău a propus subvenție până la 250 de lei, liberalii s-au opus. Chițac propune ACELAȘI proiect, liberalii sunt de acord

În luna octombrie a anului 2019, primarul Constanței Decebal Făgădău propunea, la fel ca în anii trecuți, ca prețul gigagaloriei care sărise deja de 500 de lei să fie subvenționat, astfel încât locuitorii municipiului Constanța să plătească doar 250 de lei. Singurii care s-au opus, în acea ședință pe care ne-o aducem aminte cu toții, au fost consilierii municipali liberali, care au preferat să se abțină și să nu voteze hotărârea, aducând câteva argumente puerile pentru decizia luată. 

Liderul consilierilor liberali, Adriana Arghirescu, motiva decizia, în fața tuturor, prin faptul că nu s-a făcut o analiză clară, legat de oamenii care beneficiază de această subvenție. Practic, liberalii erau deranjați de faptul că TOȚI constănțenii vor primi reducerea, în opinia lor unii dintre ei fiind capabili să suporte prețul integral. 

Astăzi, în ședință extraordinară, noul primar, Vergil Chițac, propune proiectul lui Decebal Făgădău, LA INDIGO. O subvenție a gigacaloriei până la un preț de 250 de lei, acordată unitar tuturor locuitorilor municipiului.

Cum credeți că vor vota liberalii care acum un an s-au opus, prezenți și azi în Consiliul Local? 

Pentru un scurt istoric, citiți și: https://tomisnews.ro/video-gigacaloria-fixata-la-250-lei-si-pentru-sezonul-rece-2019-2020-fagadau-pnl-nu-ii-intelege-pe-oamenii-care-nu-suporta-preturile-ineficientului-sistem-energetic/