Primăria Constanța relansează programul "Puiul Congelat" al administrației Mazăre

Din dispoziția primarului Vergil Chițac, primăria Constanța relansează programul de distribuire a unor "pachete cu alimente de bază" pentru persoanele vulnerabile. Anunțul a fost făcut ieri seară pe pagina de socializare a primăriei.

Astfel, persoanele care nu au venituri pot solicita gratuit pachete cu alimente la numărul de telefon 0737.552.270 publicat de primărie. 

În paralel, mai funcționează și vechiul program „RESPECT” pus la punct de fostul primar Decebal Făgădău. Prin intermediul acestui program, constănțenii cu venituri mici primesc tichete valorice.

Luate împreună, cele două programe sociale întregesc o practică mai veche a administrație locale din Constanța, din perioada primarului Radu Mazăre.

Prezentăm integral anunțul primăriei, după cum urmează: 

"Primăria Constanța se îngrijește de persoanele vulnerabile
 
În baza dispoziției primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, anunță că persoanele vulnerabile vor fi sprijinite de administrația locală prin achiziția și distribuirea unor pachete cu alimente de bază.
Vor beneficia de aceste pachete persoanele care nu au niciun venit, care nu beneficiază de masă la Cantina de ajutor social Constanța, respectiv Cantina de ajutor social Palazu Mare și de tichete valorice prin programul social „RESPECT” și care solicită acest lucru Primăriei.
 
Pachetele cu alimente de bază vor cuprinde: ulei, zahăr, mălai, pâine, ouă, pulpe de pui, salam, zarzavat, bulion, cartofi, conservă de carne, biscuiți.
Primăria Constanța pune la dispoziția persoanelor aflate în stare de vulnerabilitate, care sunt îndreptățite să primească pachetele cu alimente numărul de telefon: 0737.552.270"
Imaginea aparține Primăriei Constanța
Imaginea aparține Primăriei Constanța