Bucurați-vă azi de apa caldă și de căldură. De la miezul nopții, orașul Constanța nu mai primește agent termic

Peste jumătate din orașul Constanța a fost privat de apa caldă, timp de mai multe zile, din cauza unei avarii RADET. Astăzi, RADET a anunțat că a rezolvat avaria și că va începe să furnizeze din nou agent termic. 

Doar că, surpriză. În această seară conducerea CET Palas a anunțat că de la miezul nopții oprește complet furnizarea agentului termic. Astfel, începând cu miezul nopții, constănțenii racordați la RADET vor rămâne fără apă caldă și căldură. 

”Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că înregistrează o avarie la instalația de producere a energiei termice.
În aceste condiții, Electrocentrale Constanța SA este nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte către principalul său client, RADET Constanța și, implicit, către consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.
Astfel, oprirea se va face în data de 10.12.2020, începând cu ora 00:00.
Vă asigurăm că echipele noastre de reparații depun toate eforturile pentru repunerea
în funcțiune a instalațiilor.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și îi informăm pe constănțeni că facem tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor necesare și pentru reluarea în cel mai scurt timp a livrării agentului termic primar sub formă de apă fierbinte.”, este mesajul transmis de oficialii Electrocentrale Constanța.