Ce spunea Felicia Ovanesian despre funcția de City Manager, cu 10 zile înainte de alegerile locale

A căzut bomba peste constănțeni, ieri, când toată lumea a aflat că Felicia Ovanesian a primit cadou funcția de City Manager al orașului. Fără prea multe comentarii, dorim să vă descriem funcția pe care o deține astăzi doamna avocat, cu propriile ei cuvinte. 

Cu doar 10 zile înainte de alegeri, Felicia Ovanesian, folosind contul de Facebook al Asociației Constanța Altfel, ștergea pe jos cu viceprimarul Dumitru Babu, pe care-l acuza că urmărește să devină City Manager, după alegeri. 

”Babu se antrenează pe margine pentru cea mai bănoasă funcție din administrația locală. City Manager/administrator public. Adică va fi omul care se ocupă de toate contractele în derulare ale Constanței, stăpânul inelelor! Stâlpișorii au fost doar o gustare! Asta i s-a promis!”, țipa în gura mare Felicia Ovanesian. 

Astăzi, când funcția i-a revenit exact avocatei, înțelegem mai bine că lupta Feliciei Ovanesian cu Dumitru Babu n-a fost pentru binele constănțenilor ci pentru ”cea mai bănoasă funcție din administrația locală”, pentru statutul de ”stăpânul inelelor”. 

Etichete: