Cu activitatea blocată de un primar incompetent, Agigea se transformă în regatul noroaielor

Senatorul USR Plus, Remus Negoi, a amintit ieri în Parlamentul României cazul comunei Agigea, solicitând autorităților să ia măsuri urgente, pentru a debloca problema. 

Situația din Agigea, comuna în care primarul PSD-ist, Maricel Cîrjaliu, ales primar cu doar 30 de voturi în fața contracandidatului său, blochează activitatea localității refuzând să recunoască votarea comisiilor Consiliului Local și a viceprimarului, este una dramatică. 

În lipsa proiectelor ce ar trebui să ridice nivelul de trai al comunei, proiecte care nu se pot însă implementa din cauza primarului în funcție care ține blocat tot aparatul Primăriei, comuna Agigea devine un regat al noroaielor, al prafului, al câinilor vagabonzi. O localitate nefrecventabilă, în care nu vrei să locuiești.

Ne-am plimbat zilele trecute prin satul Lazu, iar imaginile sunt unele de nivelul anilor 50. Străzi nesafaltate, noroaie, câini, praf. Fără canalizare, fără utilități. Așa se prezintă Lazu, prima localitate prin care trece turistul, în căutarea stațiunilor de pe litoral.