După Lucian Lungoci, Ion Dumitrache îl execută și pe Costin Răsăuțeanu. În PSD Constanța tineretul e interzis

În PSD Constanța sunt interzise cu desăvârșire două lucruri. Să fii tânăr și să faci opoziție la PNL. Se pare că dacă faci asta, riști să strici niște ploi bine aranjate. 

Primul tânăr executat de cuplul Stroe/Dumitrache a fost Lucian Lungoci, care a fost înlocuit rapid din funcția de președinte al organizației municipale, loc pe care s-a așezat comod Ion Dumitrache. 

Al doilea pe listă este Costin Răsăuțeanu. Actualmente lider al consilierilor locali PSD Constanța, Răsăuțeanu ocupă și funcția de secretar al organizației PSD Constanța. Surse din cadrul partidului ne-au povestit însă că Ion Dumitrache i-a reproșat de mai multe ori lui Răsăuțeanu ieșirile publice, acuzându-l că vorbește ”mult și prost”. 

Pentru că Răsăuțeanu nu și-a ponderat atacurile la adresa PNL, Dumitrache a decis să-l lase fără funcția de secretar al organizației, urmând ca schimbarea să aibă loc în zilele viitoare.

Costin Răsăuțeanu va fi trecut astfel pe linie moartă iar funcția sa va fi preluată de inofensivul Dede Perodin, un consilier local de care n-ați auzit niciodată. Adică o postură pe placul cuplului Stroe/Dumitrache, cei doi dovedindu-se oameni cărora nu le plac colegii care îndrăznesc să aibă poziții personale.