În lipsa unui sprijin politic, primarul Vergil Chițac amână votarea regulamentului parcărilor pentru o lună

Regulamentul parcărilor a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local. Primarul a admis că au existat greșeli în prezentarea proiectului către opinia publică.

Noi credem însă că lipsa sprijinului politic a făcut ca acest proiect să mai aștepte o lună.

Conducătorilor Primăriei nu le pasă cu adevărat ce credem noi despre acest regulament, dar au nevoie să fie sprijiniți de colegii din PNL și USR, care deocamdată nu sunt de acord cu această formă a proiectului. Deci, nu vă bucurați, n-a ținut nimeni cont de faptul că nouă nu ne place, e vorba doar de lipsa sprijinului politic, necesar pentru ca regulamentul să fie aprobat în Consiliul Local.

De altfel, părerea reprezentanților Primăriei Constanța a fost vizibilă și cât se poate de clară, în aparițiile media pe care au ținut să le aibă. Opinia unanimă din primărie este că taxele sunt de fapt mult prea mici, în forma în care au fost propuse.

Părerea oamenilor de rând nu contează, amânarea proiectului survine doar în urma tensiunilor dintre politicieni, unii dintre ei declarând public că nu vor vota un asemenea proiect sau că, după caz, îi vor solicita modificări. 

Așdar, încă o lună pentru ca aleșii noștri să se decidă în ce formă ne vor goli buzunarele, pentru puținele locuri de parcare din oraș.

Aveți încredere! Vor reuși.