Bogdan Chircorian, angajat șef serviciu la RAEDPP. Primarul Vergil Chițac are domiciliul la el acasă

Nepotismul, sistemul clientelar, angajări pe pile și relații. Cam așa s-ar defini Constanța Altfel pe care ne-o propun primarul Vergil Chițac și gașca lui, în primele luni de mandat. Exemplele pentru această situație nu sunt puține și continuă să curgă. 

Știm deja că Vergil Chițac și-a trimis colegul de Academie, Paraschiv Iorgu, specialist în submarine, în Consiliul de Administrație al CT BUS. La fel, știm că a mai mandatat un coleg de Academie, pe Laurențiu Chirtop, în noul Consiliu de Administrație al Termoficare Constanța, care ar fi trebuit să preia vechiul RADET. Știm că l-a adus intenționat pe Dan Petrică Leu ca arhitect șef de la Eforie, la fel cum înțelegem cu toții că Stere Hira este pus la conducerea RAEDPP strict din rațiuni politice. 

Am mai aflat zilele trecute că Vergil Chițac și-a mandatat nora în nouă consilii de administrație școlare. 

Iar astăzi, aflăm stupefiați că Bogdan Chircorian, președintele partidului Constanța Altfel (da, în caz că nu știați, asociația avea un partid pregătit) și totodată omul care i-a pus la dispoziție propria casă candidatului Vergil Chițac, pentru ca acesta să aibă domiciliu în Constanța și să poată participa la alegeri, a fost agățat și el de un loc călduț, pe bani publici.

Puteți citi despre Bogdan Chircorian, într-o anchetă anterioară, scrisă în exclusivitate de noi, urmând acest link: 

https://www.constanta.info/2020/09/23/pentru-a-putea-candida-la-primaria-constanta-vergil-chitac-s-a-mutat-fictiv-intr-un-garaj-de-38000-de-euro

Bogdan Chircorian, spun sursele noastre, a participat la un concurs pentru postul de ”șef serviciu administrare Henri Coandă”, concurs la care a fost unic candidat și pe care l-a promovat. Cerințele pentru acest post au fost de la început minime, fiind necesar doar să fii absolvent de studii superioare juridice. Noul șef serviciu care se va ocupa de campusul Henri Coandă va primi un salariu de 3500 de lei, în mână. Din informațiile pe care le avem, domnul care ocupa acest post până de curând a fost invitat politicos să-și prezinte demisia, ceea ce a și făcut. 

Sursele noastre spun că Bogdan Chircorian ar fi și rudă cu Felicia Ovanesian, asta așa ... ca să fie tabloul complet. 

Am solicitat de la reprezentanții RAEDPP și Primăria Constanța o confirmare oficială a acestei știri, dar, cum știm deja, transparența nu e deloc punctul forte al acestei administrații, așa că am fost refuzați amabil, pe motive de GDPR. 

Vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile.