Echipa CJRAE în doliu. Profesoară ucisă pentru 500 de lei de omul care îi montase ușa

”Echipa CJRAE CONSTANȚA își exprimă tristețea fără margini, generată de moartea fulgerătoare a celei care ne-a fost colegă, Cristina Palu, un profesor consilier școlar cu care ne-am mândrit întotdeauna, un profesionist, dar mai ales un OM care va rămâne mereu în sufletele noastre! Condoleanțe, familiei îndurerate!”, au transmis colegii profesoarei din Cernavodă, victimă a unei crime oribile. 

Procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de aproximativ 40 de ani, în cazul morții profesoarei Cristina Palu, din Cernavodă.
 
Suspectul a recunoscut că a mers în casa victimei pentru a o jefui.
 
„În timpul anchetei, suspectul a declarat că recent îi montase victimei geamuri termopan și ușa la apartament. Se pare că venise la ea să îi fure cheia apartamentului, pentru ca ulterior să revină în lipsa ei, să fure, dar victima l-a surprins când umbla la chei și de aceea a strangulat-o. După faptă, autorul a sustras suma de 500 lei, câteva carduri, un telefon mobil și cheile“, au mai precizat surse judiciare.