Cătălin Cucoară, unul dintre cei mai buni specialiști aduși de Vergil Chițac, pleacă din Primăria Constanța

Odată cu venirea la Primăria Constanța, primarul Vergil Chițac făcea o mutare surpriză, probabil singura care merita salutată, aducându-l în echipa instituției pe specialistul Ion Cătălin Cucoară. Acesta a ocupat funcția de director al Direcției de Patrimoniu până în prezent, doar că, surpriză, numele lui nu se mai regăsește în noua organigramă ce va fi propusă mâine spre vot Consiliului Local. 

Ion Cătălin Cucoară este un specialist cu ani de zile de experiență, fiind chiar cooptat de DNA pentru expertiza sa. Numirea sa în funcția de director al direcției Patrimoniu a fost una dintre puținele decizii ce meritau salutate, odată cu venirea noii administrații. Lipsa acestui specialist din noul aparat, indică faptul că echipa lui Vergil Chițac nu este una dornică de a face performanță. 

L-am contactat pe domnul Cucoară pentru a-i solicita un punct de vedere, dar acesta s-a rezumat la a ne spune că a preferat să-și prezinte demisia, pentru că ”așa cum e normal, când într-o relație nu mai există înțelegere, e mai corect să te retragi”. 

Cătălin-Cucoară
Cătălin-Cucoară

Așteptăm și punctul de vedere al reprezentanților Primăriei Constanța. Vom reveni. 

Update. Punctul de vedere al Primăriei Constanța este următorul: ”Bună ziua, pentru a eficientiza activitatea urbanismul și patrimoniu/cadastru vor fi comasate având activități interdependente. Conducerea noi direcții revine arhitectului șef conform prevederilor legale. Poziția de director al direcției patrimoniu și cadastru va fi asimilată unei poziții de director adjunct al direcției nou înființată.”

Etichete: