Topul celor mai penibile mesaje de Paști. Horia Constantinescu se compară cu Iisus, Ionuț Rusu halucinează, Huțucă a copiat

Am dat o raită printre mesajele postate cu ocazia sărbătorilor pascale de politicienii constănțeni. În general ele sunt standard. Aceleași clișee pe care le știm deja de ani de zile. Sunt însă câteva care au ieșit în evidență și cărora le poți acorda ușor calificativul de ”penibil”. 

Primul loc cu coroniță în topul celor mai ridicole mesaje de Paște îi revine, fără dubiu, directorului Horia Constanța, mână dreaptă a primarului Vergil Chițac. 

”Pastele este despre lumina si suflet! Va urez, sa aveti un an plin de amandoua! Aveam sa descopar in ultima perioada ca, indiferent cat bine faci, acesta nu va ramane nepedepsit! Am sarit de la comisarul Cattani, la unul dintre cele mai urate personaje, cu toate ca, nimic din ceea ce gandesc si fac, nu s-a schimbat! Iubesc orasul asta si imi iubesc semenii! Isus a fost vândut pentru trei arginti, iar eu, păstrând proporțiile, am fost blamat pentru 7 ron și un regulament, ce si astăzi cred că este binevenit! Voi munci în continuare cu același devotament și, încet, încet lucrurile vor intra pe făgașul normal! Culmea, argintii mei vă vor ajuta pe fiecare dintre dumneavoastră! Rămân același! Vă urez un Paște fericit!”, a scris micuțul director pe facebook.

Ați înțeles? Horia Constantinescu se compară cu Iisus Hristos și se consideră trădat de liberali, care-i cer în ultima vreme din ce în ce mai des plecarea din Primăria Constanța. Locul întâi cu coroniță, mai mult chiar nu are sens să comentăm. 

Mesajul lui Ionuț Rusu l-am încadra la categoria ”delir mistic”. 

Constanța este un spirit al valorilor universale care nu a fost lăsat să se dezvolte, este o esență tare închisă intr-o bulă a promisiunilor și pentru care avem foarte multe de făcut. Poate că și noi, ca societate, a trebuit să murim ca să înviem, dar asta nu se poate întâmpla decât dacă ținem drumul cel drept, cel al iubirii față de aproape, al sacrificiului mântuitor. Vă doresc Paște cu tihnă, cu bucurie in suflet, cu sănătate și speranță.”, a scris viceprimarul mason, Ionuț Rusu. 

Ce să comentezi legat de acest mesaj? Doamne ferește! 

La final, îi dăm nota doi președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă. Acesta a postat un mesaj copiat după o căutare pe google, mesaj pe care îl poți găsi și la alte instituții, care l-au folosit în anii trecuți. Rușinică domnule Huțucă. 

Vestea Învierii Domnului să reverse speranță, înțelegere și bucurii în sufletul fiecăruia dintre noi. Hristos a înviat!„, a scris președintele PNL Constanța pe Facebook.