Mihnea Năstase și Corina Corolevschi își deschid un complex turistic pe plaja Corbu

Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, își ridică un complex turistic inedit pe plajă sălbatică de la Corbu. După cum se poate observa și din imaginile alăturate, este vorba de un camping de corturi de inspirație Amerindiană.

Proiectul se numește TeePee Corbu și este alcătuit din mai multe module, cu o zonă tip restaurant pentru servit masa, ring de dans, parcare, și o zonă de odihnă cu corturi.

Mihnea Năstase este asociat în această afacere cu logodnica sa din Constanța, Corina Corolevschi, fiica omul de afaceri Constantin Corolevschi.

Corina locuiește de mai mulți ani în București, dar lucrează la Bruxelles, ca asistent la biroul europarlamentarului brașovean Răzvan Popa.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi

Mihnea Năstase este consilier politic la Delegația Socialistă din Parlamentul European, iar în guvernarea Dăncilă acesta a fost consilier onorific, neretribuit, al premierului Viorica Dăncilă.

Afacerea de la Corbu se derulează pe două societăți comerciale, fiind vorba de Wild Beach Camping Corbu la care Corina Ioana Corolevschi deține 90.9 % iar Mihnea Daniel Năstase diferența de 9.1%, și Wild Beach Resort Corbu unde Corina Ioana Corolevschi deține doar 9,1% iar Mihnea Năstase este acționar majoritar cu 90,9%.

Ambele societăți au fost înființate în februarie 2020, cu sediul declarat în București, pe Splaiul Unirii Nr. 160, acolo unde, cu mulți ani în urma funcționa filatura fabricii Industria Bumbacului.

Proiectul TeePee Corbu
Proiectul TeePee Corbu

Campingul de la Corbu trebuia inaugurat anul trecut, dar din pricina pandemiei întreaga investiție a fost amânată pentru vara aceasta.

Odată cu relaxarea condițiilor privind combaterea pandemiei, lucrările la TeePee Corbu au fost demarate, iar Corina Corolevschi a postat mai multe imagini pe contul personal de Instagram din care reiese că-n foarte scurt timp complexul va putea găzdui primii săi oaspeți.

Și-n trecut familia Corolevschi a deținut mai multe afaceri pe raza comunei Corbu, precum Corbu Agroturism, Marco House și Blue Beach Midia, aceasta din urmă fiind încă funcțională, în timp ce primele două a fost deja radiate.

Familiile Năstase și Corolevschi
Familiile Năstase și Corolevschi