Este oficial: Pe 10 iunie Mihnea Năstase își inaugurează campingul “amerindian” de la Corbu

Pe website-ul TeepeeCorbu.Ro a fost postat un banner care informează că din data de 10 iunie, campingul turistic de inspirație amerindiană deținut de Mihnea Năstase pe plaja sălbatică de la Corbu, își așteaptă primii oaspeți.

Complexul turistic este deținut de Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase, și de iuita acestuia, constănțeanca Corina Ioana Corolevschi.

TeePee Corbu se întinde pe o suprafață de 14.000 de metrii pătrați, și este alcătuit din mai multe module, cu o zonă tip restaurant pentru servit masa, ring de dans, cinematograf în aer liber, parcare, spațiu pentru autorulote, și o zonă de odihnă cu corturi.

Un cort amerindian pentru doi adulți poate fi închiriat contra sumei de 500 lei pe zi, iar pentru verandă se mai adaugă o taxă de 30 lei pe zi, în timp ce spațiul pentru rulote costă 119 lei pe zi.

TeePee Corbu
TeePee Corbu

Afacerea de la Corbu se derulează prin două societăți comerciale, fiind vorba de Wild Beach Camping Corbu la care Corina Ioana Corolevschi deține 90.9 % iar Mihnea Daniel Năstase diferența de 9.1%, și Wild Beach Resort Corbu unde Corina Ioana Corolevschi deține doar 9,1% iar Mihnea Năstase este acționar majoritar cu 90,9%.

Ambele societăți au fost înființate în februarie 2020, cu sediul declarat în București, pe Splaiul Unirii Nr. 160, acolo unde, cu mulți ani în urmă funcționa filatura fabricii Industria Bumbacului.

O altă societate implicată în acest proiect este Wild Beach Corbu SRL, cu sediul tot în București pe Splaiul Unirii 160, deținută în procente egale de Mihnea Năstase și Ninel Iulian Dănilă.

Mihnea și Corina
Mihnea și Corina

Dănilă este un antreprenor cunoscut din domeniul HoReCa, care a dezvoltat și deținut în timp mai multe cluburi, baruri și restaurante precum Club Maxx, Blue Club, Arena Pub, Mon Café, One Club, fiind totodată angajat ca director de relații publice la clubul Vama Libre din Vama Veche.