Fostul viceprimar Răsăuțeanu: "7 luni. Atât a durat frăția incompetenței Chițac-PNL-USR"

Azi, consilierii USR au refuzat să participe la ședința Consiliului Local Municipal. În acest context, vicepreședintele USR Constanța, Mihai Ochiuleț a realizat o postare pe pagina personală de Facebook, în care afirmă următoarele: "la șapte luni de la preluarea mandatelor, constatăm că cele menționate mai sus (acordul de guvernare locală - n.a.) sunt încălcate în mod constant și tot mai des, în detrimentul tratării cu respect a partenerului de guvernare locală USR PLUS."

În acest context tensionat fostul viceprimar Costin Răsăuțeanu, a ținut să puncteze următoarele, pe pagina sa de socializare:

 

"Eșecul administratiei PNL-USR s-a dovedit astazi când orasul nostru era sa fie lăsat pur și simplu de izbeliște!

Domnule Chițac, constănțenii au putut să vadă cum arată ipocrizia, lipsa de maturitate și nepăsarea actualei coaliții PNL-USR. Ați propus, din nou, proiecte care nu respectă legea! Este inadmisibil! Dezastrul produs de incompetenții care se află la conducerea orașului nu mai poate fi trecut cu vederea! USR-PLUS trebuie să își asume că sunt la butoane și să nu mai fuga din ședințele consiliului local!

Asta arată iresponsabilitate!

Constanța arată groaznic, Constanța este paralizată, Constanța este guvernată de grupuri de interese care parazitează orașul.Grupul consilierilor PSD a votat pentru toate proiectele de interes local, a votat pentru Constanța și constănțeni. Am votat pentru proiectele demarate de administrația PSD.

Vom pune întotdeauna interesul orașului și al constănțenilor înaintea interesului personal sau de partid.

Acesta este spiritul unei clase politice responsabile și mature!"