Noaptea minții! Consilierii PNL își asumă un proiect pe care de fapt l-a scris un inspector din Primăria Constanța

Am urmărit cu interes dezbaterile comisiilor Consiliului Local, pentru a înțelege cum gândesc aleșii noștri. Din păcate, concluzia e dezamăgitoare. Consilierii locali PNL și USR nu știu exact ce au de făcut, sunt nepregătiți și în cele mai multe cazuri își dau cu presupusul, doar pentru a spune ceva, promovând idei de moment, fără o strategie sau o viziune clară. 

În episodul pe care vi-l prezentăm astăzi, Comisia numărul 2 a dezbătut în data de 28 mai, un proiect de hotărâre prin care agenții economici primesc dreptul de a ”adopta” un spațiu verde din oraș, pe care urmează să-l îngrijească. Și de aici, au urmat discuțiile prostești pe care le puteți asculta în clipul pe care vi-l punem la dispoziție. Concluziile noastre sunt următoarele: 

- consilierul USR, Cătălin Iacob, vorbește despre un proiect pe care NU l-a citit (proiectul ar trebui să se voteze azi) și preferă să se abțină, cerând timp pentru a înțelege cum ar trebui procedat

- doamna consilier PNL, Mihaela Andrei, are un ton ”de stradă”, folosește expresii de maidan, considerând că agentul economic care adoptă spațiul verde trebuie lăsat să facă exact ce dorește, pentru că și așa face munca Primăriei. O prostie marca Mihaela Andrei, care nu ne mai miră.

 

- Cristina Caracoti, inspector în direcția Spații Verzi a Primăriei Constanța îi apostrofează în mai multe rânduri pe consilierii care dezbat un proiect pe care nu l-au citit și are dreptate. La final, doamna inspector ne oferă un detaliu extrem de interesant: ea este cea care a elaborat proiectul, într-o noapte, deși proiectul este asumat de consilierii PNL. Ceea ce este, evident, o minciună. Dar, ne-am obișnuit deja cu minciunile liberalilor, nu-i așa? Vă invităm să ascultați și să râdeți. Sau să plângeți, după caz.