Reprezentanții partidului AUR se apucă de tuns iarba în Constanța

Reprezentanții AUR Constanța au transmis astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea mai multor acțiuni civice, necesare pentru a curăța orașul de buruienile crescute în exces. 

Având în vedere faptul că cel mai celebru amiral fără flotă al României este preocupat cu activitățile de partid, am luat decizia să preluăm o parte din atribuțiile administrative ale domniei sale. De asemenea, în contextul în care spațiile verzi din Constanța au devenit atât de stufoase încât municipiul seamănă izbitor de mult cu o microrezervație, am decis ca astăzi, ora 16:00, în fața Tribunalului Constanța, să începem să tundem și să strângem iarba.

Avem serioase temeri că în restul de mandat rămas, domnul Primar Chițac vrea să înfrățească orașul Constanța cu orașul Cernobâl dacă cetățenii nu vor avea initiative de blocare a acestui "proiect". 

Acțiunea de astăzi este doar prima dintr-o lungă serie de inițiative similare. Membrii partidului AUR Constanța și-au luat angajamentul să amenajeze spațiile verzi din municipiu, începând cu zona centrală și continuând cu parcurile, scuarurile și alte zone complet abandonate de această administrație liberală.”, au transmis reprezentanții AUR Constanța. 

Dacă ne mai complacem în această stare, CĂPUȘA o să devină simbolul municipiului Constanța! Actuala administrație este atât de #altfel încât a devenit, de departe, cea mai hulită din țară! Resimțim nervozitatea constănțenilor în fiecare zi, în traficul rutier, în parcuri, pe internet, o stare generală de dezamăgire și de revoltă. Indiferent de simpatiile sau antipatiile politice, putem să fim cu toții de acord că orașul Constanța nu merită un astfel de tratament, un amiral cu „dopuri în urechi” la strigătele concetățenilor, care mai nou are preocupări electorale de partid! Asta e problema lui, să ne spună de ce îl votează pe X și nu pe Y! O sfidare înfiorătoare! De astăzi începem să-i facem treaba amiralului, să îi tundem... iarba” – a transmis și deputatul Dumitru Viorel FOCȘA.

Etichete:

Pe aceeasi tema