Mai mare râsul! Fiul primarului din Constanța se însoară ... la Eforie!

Am citit cu toții știrea că fiul primarului Vergil Chițac, Octavian, își unește destinele cu aleasa sa, Roxana Gheorghe. Nimic ieșit din comun până aici, lucrurile erau cunoscute de multă vreme, viitoarea noră a făcut mereu parte din echipa socrului, fie în Asociația Constanța Altfel, fie mai apoi în conducerea Partidului Constanța Altfel iar după câștigarea scaunului de primar în mai bine de jumătate din Consiliile de Administrație Școlare din municipiu. 

Detaliul neînțeles vine însă atunci când privești locația în care se va desfășura frumosul eveniment, orașul Eforie. Cum, îți spui în gând, primarul municipiului Constanța va privi cum alt primar sau ofițer de stare civilă îi va căsători băiatul, când ar putea să aibă plăcerea s-o oficieze chiar dumnealui, din postura de primar, aici în orașul nostru? 

Oare nu ai un gol în stomac, din postura de tată, să refuzi șansa unică de a oficia căsătoria singurului tău fiu? 

Se pare că nu. Intrarea oficială în famiglie a tinerei Roxana Gheorghe se va face departe de ochii curioșilor, la Eforie. 

În campania din 2016, Vergil Chițac spunea că dacă va câștiga alegerile va încerca să-și convingă fiica plecată în Australia să revină la Constanța. Astăzi, ajuns primar, contraamiralul de flotilă nu reușește nici măcar să-și convingă fiul să se căsătorească în orașul în care este primar, așa cum e normal. Aveți încredere!

Le dorim tinerilor miri casă de piatră!