EXCLUSIV: Primarul Vergil Chițac e socru mare! Imagini și informații în exclusivitate de la nunta fiului său

Petrecerea de nuntă a fiului primarului Chițac, a avut loc ieri seară la Club Breeze din stațiunea Mamaia. Așa cum s-a aflat prin urbe încă de săptămâna trecută, Octavian Chițac și Roxana - Maria Gheorghe s-au decis să-și unească destinele.

Înițial, căsătoria celor doi a fost anunțată de presa locală pentru data de 5 iunie, dar cu toate acestea, evenimentul s-a petrecut ieri seară, adică a avut loc cu 24 de ore mai devreme.

Am avut de-a face cu o intoxicare, despre care nu putem afirma dacă a fost sau nu cu intenție, lansată prin intermediul unui ziar important din Constanța.

Astfel, pe data de 3 iunie s-a lansat informația că tinerii vor spune da în fața ofițerului de stare civilă de la Eforie” iar după 24 de ore, același ziar a dat publicității buletinul zilnic al publicațiilor de căsătorie emis de Serviciul de Stare Civilă Constanța, din care am aflat că Octavian Chițac, în vârstă de 32 de ani, și Roxana-Maria Gheorghe, în vârstă de 29 de ani, urmau să se căsătorească la Constanța, în data de 4 iunie, și nu la Eforie pe data de 5 (DOCUMENTUL AICI).

Roxana Maria Chițac (fostă Gheorghe)
Roxana Maria Chițac (fostă Gheorghe)

Fără îndoială, situația le-a folosit de minune nuntașilor, feriți astfel de obiectivele indiscrete ale ziariștilor. Păi cum să afle poporul plătitor de taxe că la nunta fiului proaspătului primar ales al Constanței, vor cânta cei de la formația Direcția 5?

Tânărul cuplu a fost nășit de soții Ioana și Mihai Paul Peniu. Nașul este fiul preşedintelui Academiei de Fotbal Hagi, Pavel Peniu, și totodată ginerele latifundiarului Vasile Olan - politician și om de afaceri, fost consilier local la Mangalia, patronul Agricola Holding și Viva Holliday.

Familiile Olan, Peniu (nașii) și Hagi
Familiile Olan, Peniu (nașii) și Hagi

Având în vedere relațiile prezentate, familia Chițac a mai fost onorată ieri seară și de prezența fostului internațional Gheorghe Hagi alături de soția sa, patronul FC Viitorul, club de fotbal ce urmează să fuzioneze cu FC Farul, sub umbrela financiară a administrației constănțene.

Vergil Chițac alături de unul dintre invitați
Vergil Chițac alături de unul dintre invitați

Revenind la lista invitațiilor, pe lângă faptul că evenimentul a avut loc la „Club Breeze”, patronat de afaceristul Răzvan Iacob, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Băsescu, printre cei prezenți s-au remarcat mai mulți proprietari și administratori de cluburi și restaurante din stațiunea Mamaia și orașul Constanța, precum: Florin Adrian Dinu, unul dintre acționarii „Fratelli Constanța” sau Dan Sever Popișteanu care deține (prin interpuși) restaurantul „Hanul cu Pește” din Năvodari și clubul „Madame Margo” din Constanța.

N-a lipsit nici celebrul consilier al primarului, George Măndilă, cel care, legat de scandalul iscat de noul regulament al parcărilor, a acuzat presa de manipulare, afirmând că ziariștii „fac scandal” pentru că ”li s-au tăiat contractele” cu primăria condusă de Chițac.

George Măndilă, consilierul primarului Chițac
George Măndilă, consilierul primarului Chițac

Una peste alta, toată lumea pare că s-a simțit bine la nunta fiului primarului de Constanța. În plus, strângerea relațiilor dintre mediul de afaceri local și administrație pare rezolvată, având în vedere prezența masivă a „investitorilor” la nunta familiei Chițac.

Le urăm și noi casă de piatră tinerilor căsătoriți, să aibă încredere așa cum au și constănțenii, și tradiționalul „hai pa” în luna de miere.