USR Constanța aruncă bomba: aparatul primarului a schimbat regulamentul. Parcarea se va taxa din primul minut

Reprezentanții USR Constanța au dezvăluit în cursul zilei de astăzi un detaliu controversat care va enerva și mai mult o populație a orașului și-așa destul de sătulă de incompetența actualei administrații. Astfel, conform USR-iștilor, ”specialiștii din aparatul primarului Vergil Chițac au renunțat la amendamentul propus de USR-iști care oferea constănțenilor gratuitate în primele 30 de minute. 

”Încă o palmă dată constănțenilor: cele 30 de minute de parcare gratuită au fost eliminate din pix. Amendamentul consilierilor USR PLUS referitor la gratuitatea parcării timp de 30 de minute în zonele 0, 1 și 2, a fost eliminat de către aparatul administrativ al primarului Chițac. În loc să respecte regulamentul votat în consiliul Local, angajații care se ocupă de implementarea hotărârilor de consiliu local, aflați sub coordonarea primarului Vergil Chițac și a viceprimarului Ionuț Rusu, recurg la diverse artificii pentru a elimina această gratuitate. Astfel, ca parcarea să fie taxată din primul minut, au eliminat gratuitatea primelor 30 de minute de parcare, sub pretextul reducerii prețului la jumătate a primei ore, păcălind astfel constănțenii. Constanța trebuie să pună în practică deciziile Consiliului Local, nu să modifice regulamentul după placul unora dintre angajații cu influență în aparatul administrativ. Ceea ce se întâmplă acum este o încălcare flagrantă a unei hotărâri de Consiliu Local.”, au anunțat liderii USR Constanța.

Pentru a argumenta acuzațiile, destul de grave, care intră chiar în sfera penalului, USR-iștii au atașat postării și noile prețuri gândite de administrația Chițac, care nu coincid cu regulamentul votat în Consiliul Local, situație ilegală.