Vergil Chițac renunță la Georgiana Gospodaru. ”A gestionat defectuos activitatea”

Georgiana Gospodaru, inspectorul din Primăria Constanța care fusese delegat de primarul Vergil Chițac pe funcția de secretar general al municipiului, nu va mai ocupa această funcție, începând cu data de astăzi. Primarul a decis să anuleze această delegare, considerând că fosta secretară a Ramonei Dospinescu nu și-a făcut treaba. 

Conform reprezentanților Primăriei Constanța, actele prin care se anulează delegarea decisă la începutul anului sunt în lucru la departamentul resurse umane, urmând să se ia decizia referitor la numele persoanei care va ocupa această funcție. 

”Decizia este a primarului, ca urmare a gestionării defectuoase a activității”, ne-au declarat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Decizia ar putea surveni și pe fondul certurilor publice pe care Georgiana Gospodaru le-a avut, în cadrul ședințelor de Consiliul Local, chiar cu primarul Vergil Chițac. Unele surse, care ne-au oferit și această informație ce se dorea ținută la secret, ne-au spus că Felicia Ovanesian urmează să-și ”aducă” pe acest post o persoană foarte apropiată. 

UPDATE. Informațiile prezentate de publicația noastră s-au confirmat. LilianaAdam, cea care a fost numită secretar general al municipiului Constanța, este o apropiată a administratorului public, Felicia Ovanesian. Aveți încredere!