Un consilier din Costinești lansează o idee interesantă. Bogdan Jianu cere tinerilor să inițieze proiecte pentru localitate

Bogdan Jianu e consilier local în Costinești. Mare parte din viața sa se desfășoară însă în afara localității și tocmai din acest motiv spune că a înțeles că tinerii trebuie să se implice, pentru a crea un mediu optim în comună, astfel încât tinerii să nu mai fie nevoiți să plece. 

Așa a ajuns Bogdan Jianu să inițieze o campanie menită să-i aducă pe tinerii din Costinești mai aproape de administrația locală, să-i implice practic pe aceștia în deciziile care se iau la nivel de Consiliu Local și să le dea posibilitatea să dezvolte proiecte pentru comunitate.

”Iubesc Costineștiul și pe oriunde viața m-a purtat, gândul meu a fost mereu ACASĂ. M-am implicat activ și mai am mult de muncă și multe de realizat. Îmi doresc ca tinerii din localitatea noastră care simt la fel, să se implice activ in problemele comunității, așa că am decis să le ofer posibilitatea de a fi CONSILIER PENTRU O ZI. Voi lucra în fiecare lună la un proiect împreună cu câte un tânăr din sat. Proiectul va fi prezentat de mine in ședințele de consiliu iar apoi va fi expus in mediul online. Cerințele pentru a fi Consilier pentru o zi sunt urmatoarele: tânar până in 35 de ani, studii superioare, să își iubească semenii și Costineștiul. Mulțumesc și aștept ca cei dornici sa facă parte din acest proiect, să îmi scrie in privat. O seară frumoasă tuturor și multă sănătate.” a anunțat în cursul serii de ieri tânărul consilier pe Facebook. 

Solicitarea consilierului a avut succes, în doar câteva ore șase tineri și-au exprimat dorința de a iniția proiecte pentru localitate. Consilierul Bogdan Jianu face astfel ceea ce majoritatea politicienilor au uitat, își îndreaptă activitatea spre oamenii pe care-i reprezintă și implică tinerii în factorul decizional. O inițiativă rară care trebuie salutată și promovată! 

Etichete: