Primarul Maricel Cîrjaliu a blocat intrarea în restaurantul Golful Pescarilor, cumpărat de ginerele său cu 200 de lei

Mai mulți turiști, aflați în vizită pe litoral, ne-au semnalat prostia unui șofer, pe care l-au încadrat la categoria ”Parchez ca un bou” deja binecunoscută pe grupurile de online. Șoferul de care ni s-au plâns turiștii a reușit performanța să blocheze cu automobilul din dotare chiar intrarea de la restaurantul Golful Pescarilor, clienții fiind obligați să se strecoare pe lângă automobil, pentru a intra pe terasă. 

Culmea, odată ce am văzut fotografiile trimise de turiștii supărați, am descoperit că omul care blocase intrarea în restaurant era chiar primarul comunei Agigea, Maricel Cristian Cîrjaliu. Inițial, restaurantul a fost deschis pe numele unui fin de-al familiei Cîrjaliu, pentru ca apoi, după ce afacerea a devenit înfloritoare, să intre în scenă ginerele primarului, care a achiziționat 50 % din acțiunile restaurantului, cu 200 de lei. Da, da, ați citit bine. Tânărul antreprenor a cumpărat o afacere cu profit de un milion de euro anual, cu doar 200 de lei. 

Din sursele noastre, primarul se afla la Golful Pescarilor în compania avocatului său, edilul obișnuind să folosească localul ca un al doilea birou al său. Îl rugăm să mute mașina, astfel încât turiștii să poată intra să mănânce și ei liniștiți.

Cu doar câteva zile în urmă, un cetățean al comunei sesiza faptul că primarul blocase și drumul din fața Primăriei Agigea. Asta așa, ca divertisment.