Solid Residence Faleză Nord. Cum ar fi să vezi marea de la geam, în fiecare zi a vieții tale?

Atunci când alegi să te stabilești în Constanța, să-ți cumperi un apartament în acest oraș, pentru fiecare dintre noi există o primă și inevitabilă dorință: să locuim pe malul mării, să vedem marea în fiecare zi din viața noastră.

În mod normal, pentru majoritatea dintre noi, dorința asta rămâne un vis, aproape imposibil de realizat. Apartamentele pe care le construiește compania Solid House în zona Faleză Nord pot fi însă oportunitatea pe care am așteptat-o, ani la rând. Sunt frumoase, inteligente (da, nu e o greșeală), sunt pe malul mării și nu sunt EXAGERAT de scumpe, încadrându-se în prețul normal al unei astfel de proprietăți. Pentru că, nu-i așa, nici nu poți avea pretenția să locuiești pe malul mării la preț de Poarta 6, să fim onești.

Ne-a confirmat acest gând chiar directorul de vânzări al companiei, Emel Veli, care ne-a mărturisit că ” acest proiect a fost gândit și dezvoltat ca urmare a unei cereri crescute pe segmentul locuințelor de lux la malul mării“. Practic, reprezentanții companiei au înțeles care e cererea și s-au conformat.

 
”Conceptul va pune la dispoziția clienților tot confortul necesar unei locuințe dar și de petrecere a timpului liber aproape de casă, într-un cadru natural de vis, prin formarea unei comunități selecte, pentru care locuința mult visată de la mare va deveni realitate.”, mai spune Emel Veli.

De ce ai cumpăra un apartament în zona Solid Residence Faleză Nord? Sunt câteva argumente, greu de combătut.

În primul rând, Solid House e o companie credibilă. Cu ani de zile de experiență în spate, cu multe proiecte deja finalizate (peste 10) vizibile, în diferite zone ale orașului Constanța, oamenii de la Solid House au dovedit în tot acest timp că îți vor livra un apartament construit ”solid”, cu materiale de calitate superioară, de care te vei bucura liniștit tot restul vieții tale.

Câți oameni ați auzit plângându-se de apartamentul cumpărat de la Solid House? Exact, niciunul.

Să plecăm de la structura de rezistență realizată din mix de cadre și diafragme din beton armat, continuând cu închidere exterioară din cărămidă, pardoseli placate cu piatră naturală,  plăci ceramice premium ori parchet premium care alături de sistemul Smart Home și încălzirea în pardoseală, tâmplăria din aluminiu și centrala termică individuală Valliant – totul este atent gândit pentru oamenii care decid să aleagă un apartament în acest complex.

Apoi, am spus-o deja, când vine vorba despre Solid House Residence, poziția face toți banii. Vă mai aduceți aminte de omul care spunea: ”locație, locație, locație”?

 
Vorbim de apartamente pentru toate preferințele, cu una, două sau trei camere, pe malul mării. Locuințe de lux, dotate cu materiale de calitate și tehnologie de ultimă oră, pentru a transforma experiența în ceva memorabil. Dezvoltatorul oferă, în prețul apartamentelor, sistemul Smart Home, care-ți transformă apartamentul într-o entitate inteligentă, orientată spre comenzile tale. Știți voi, stingi lumina vocal, frigiderul te strigă să-ți spună că s-a golit, aspiratorul pornește singur. Chestiuțe de-astea de ultima oră care ne plac tuturor.

Apoi, dezvoltatorul oferă pardoseală încălzită, că doar suntem în 2021, ce-ar fi viața fără podeaua caldă sub picioare, în timp ce privim marea, nu-i așa? Sistemul de încălzire în pardoseală este asigurat de centrala termică a apartamentului. Da, e inclusă de dezvoltator în preț.

Să continuăm. Dotările mai includ și sistem de aer condiționat în fiecare cameră, băi complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare și terase spațioase pentru petrecerile pe care le vei organiza alături de apropiați, cu muzica la un volum decent, evident.

Locurile de parcare, la care sigur te-ai gândit, au fost amenajate la subsolul blocurilor, pe două niveluri. Vei avea acces SMART la parcare, prin telefon, așa că nimeni nu se va așeza pe locul tău. Din parcare, vei ajunge acasă cu ajutorul a două lifturi de ultimă generație.

Mai ai timp să-ți cumperi un apartament la Solid House Residence în Faleză Nord, lucrările sunt în plină desfășurare și vor fi gata la finele anului viitor.

Și, dacă nu v-ați convins încă de faptul că merită să cumperi un apartament pe malul mării, la Solid House, vă lăsăm mai jos o listă completă a dotărilor incluse în locuințele pe care le vinde compania Solid House, în cadrul acestui proiect.

 
Echipa noastră recomandă această companie, alegerea, evident, vă aparține.

Construcție și finisaje interioare

 • Structura de rezistență a clădirii realizată din mix de cadre și diafragme din beton armat;
 • Închidere exterioară din cărămidă;
 • Pardoseli placate cu piatră naturală/ plăci ceramice premium/ parchet premium;
 • Sistem Smart Home;
 • Tâmplărie din aluminiu;
 • Încălzire în pardoseală;
 • Centrală termică individuală Vaillant;

Alte dotări

 • Sistem de aer condiționat în fiecare cameră;
 • Băi complet echipate cu mobilier și obiecte sanitare - bazin încorporat Grohe;
 • Terase spațioase cu sistem de scurgere/alimentare apă;
 • Parcare subterană pe 2 niveluri, cu acces SMART prin telefon;
 • Lifturi de ultimă generație;
 • Curte de lumină amenajată în interiorul blocului;

Dotări băi 

 • Băi complet amenajate, mobilate și echipate cu obiecte sanitare și accesorii (lavoare, vase de WC, căzi de baie și cabine de duș);
 • Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat cu rezervor încastrat Grohe;
 • Pereți și pardoseală placate cu piatră naturală, pentru o notă inconfundabilă de autenticitate și eleganță;

Pardoseli și pereți

 • Parchet laminat premium în dormitoare și living;
 • Piatră naturală de calitate superioară în băi, bucătării și holuri, ce conferă frumusețe și eleganță fiecărei încăperi;
 • Glet de finisaj și vopsitorii lavabile;

Tâmplărie

 • Tâmplărie exterioară realizată din profile de aluminiu;
 • Uși interioare în nuanțe diferite, la alegere;
 • Uși metalice antiefractie, cu închidere în mai multe puncte, la intrarea în apartament;

Sisteme de climatizare și încălzire

 • Locuințe dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui apartament și prevăzute cu termostate individuale, asigurandu-se astfel eficiență energetică sporită și independență în personalizarea temperaturii din locuință;
 • Temperatură interioară controlabilă prin sistemul SMART HOME;
 • Sisteme de aer condiționat controlate prin sistemul SMART HOME în fiecare cameră;
Etichete: