Încă o victimă a incendiului de la PetroMidia. Rompetrol spunea că e în stare stabilă, dar a murit la spital în Germania

Incendiul de la Petromidia a mai produs încă o victimă. Unul dintre bărbații care suferiseră arsuri pe 35 % din suprafața corpului, a decedat într-un spital din Germania. Reprezentanții KMG Rompetrol ne anunțau săptămâna trecută că victima este în stare stabilă. 

”Cu sprijinul autoritatilor si in acord cu dorinta familiilor, compania depune in continuare toate eforturile pentru transferul rapid al celor 2 colegi internati la spitalul de urgenta Floreasca catre o clinica de specialitate din strainatate. Conform ultimelor evaluări făcute de medicii specialiști din Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, starea celor doi colegi este stabilă, avand arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului.”, anunțau reprezentanții ROMPETROL săptămâna trecută. 

”Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament.”, au anunțat astăzi responsabilii cu comunicarea, din partea companiei. 

Etichete: