Să facem fitness cu Felicia, printre buruienile lui Horia

A trecut aproape un an de la alegerile locale, și noua administrație a Constanței se poate mândri deja cu două proiecte reușite: 400 de coșuri de gunoi stradale, în valoare  de 557 Euro bucata, și spațiul de ”fitness în aer liber” organizat pe plaja Modern, care a costat 50.000 de Euro.

Coșurile de gunoi au fost achiziționate din bani publici, direct de la buget, în timp ce “parcul de fitness” a fost făcut dintr-o sponsorizare, primită de la dezvoltatorul imobiliar Nordis.

Nimeni n-a explicat cum de s-au gândit cei de la Nordis Management, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari prezenți în Mamaia Nord, să sponsorizeze Primăria Constanța.

Aceasta fiind situația la capitolul realizări, edilii orașului se tot laudă cu parcul de fitness de pe plaja Modern, fără să observe cum arată zona respectivă în ansamblu.

La un plan mai larg, oricine poate admira “aparatele” din fier instalate de administratorul public Felicia Ovanesia, în mijlocul unor bălării ce ating până la un metru înălțime. Și discutăm despre plaja Modern, nu de vreo stăduță lăturalnică de la periferia orașului.

Plaja Modern - 30 august 2021
Plaja Modern - 30 august 2021

Chiar ieri, Horia Constantinescu, cel responsabili cu îngrijirea spațiilor verzi, ne arăta foarte mândru într-o postare pe pagina personală de Facebook, cum “se bucură lumea de noul parc de fitness.” 

Desigur, Constantinescu a oprit filmarea exact în dreptul buruienilor netunse, într-o încercare penibilă de manipulare.

Anul trecut era secetă, și evident, spațiile verzi aflate în suferință arătau deplorabil. Jos Făgădău! Atunci s-a pus problema unui sistem de irigații performant.

În schimb, anul acesta am avut precipitații ceva mai însemnate la Constanța. Și ce să vezi? Acum Primăria nu face față cu toaletarea.  Practic, nu suntem în stare de nimic, nici măcar să tundem iarba. 

În finalul postării sale, Horia Constantinescu, chiar omul plătit din bani publici să se ocupe de spațiile verzi ale orașului, ne transmite foarte inspirat:

“Lăsați cârcotașii să-și trăiască micimea, că pot! Bucurați-vă de viață și fiți fericiți, lăsați tăntălăii să se scufunde în ură!”

Încă un pas spre Walk of Fame!

Plaja Modern - 30 august 2021
Plaja Modern - 30 august 2021