ABBA revine pe scenă! Un album nou pe 5 noiembrie și un concert revoluționar la Londra în 2022.

După aproape 40 de ani de când s-au despărțit, revenirea pe scenă a trupei ABBA reprezintă unul dintre cele mai așteptate comeback-uri din cultura pop.

Cvartetul suedez s-a reunit de curând pentru “Voyage”, un album cu piese noi, care va fi lansat pe 5 noiembrie și conține inclusiv un cântec de Crăciun.

Ca teaser pentru milioanele de fani ABBA au fost lansate deja două piese de pe “Voyage”: “I Still Have Faith in You” și “Don't Shut Me Down”.

Grupul, format din Benny Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad și Björn Ulvaeus, a făcut câteva dezvăluiri despre mult așteptatul concert din luna mai.

Pe scena londoneză vor apărea versiuni digitale ale interpreților, o adevărată experiență atât pentru public, cât și pentru toți membrii echipei organizatoare.

Benny Andersson: „Navigăm cu adevărat în ape neexplorate. Cu ajutorul sinelui nostru mai tânăr, practic călătorim în viitor. ”
Conceptul „Abba-tars”, potrivit The Guardian, a apărut pentru prima dată în 2016 și a fost proiectat de compania de efecte vizuale Industrial Light and Magic, fondată de creatorul „Star Wars”, George Lucas.

Cei patru membri ai trupei au ajuns acum la vârsta de 70 de ani și au lansat de-a lungul timpului numeroase proiecte solo. De câțiva ani însă, s-a vorbit din ce în ce mai des despre o reuniune:

“În primăvară, vom putea să ne așezăm în public și să ne urmărim eul nostru digital care ne interpretează melodiile. Va fi cel mai ciudat și spectaculos concert la care ai putea visa să ajungi vreodată.”

ABBA Voyage
ABBA Voyage

Etichete: