Reprezentanții Nuba Beach Club mint cu nerușinare că în Mamaia va cânta trupa Gipsy Kings

Patronii de la Nuba Beach Club și-au făcut un obicei din a folosi minciuna pe post de strategie de marketing. Astfel, în clubul din Mamaia sunt anunțate, din când în când nume mari ale muzicii mondiale, care ori nu mai ajung niciodată, ori sunt în realitate niște dubluri mediocre. Totul pentru a atrage oamenii într-un club care merge din ce în ce mai rău, din punct de vedere financiar. 

Zilele acestea, reprezentanții Nuba Beach Club au afișat pe Facebook un poster prin care anunțau că la petrecerea de închidere a sezonului are loc un frumos concert al trupei Gipsy Kings. Fiind un iubitor al acestei trupe, m-a bucurat oportunitatea de a o admira pe viu, doar că am simțit nevoia să verific puțin informația, pentru că solistul prezentat în poză nu-mi părea cunoscut. 

Așa am aflat că la sfârșitul anului 2018 reprezentanții clubului Nuba au apelat la aceeași minciună, ca strategie de marketing. Iată ce scria site-ul wowbiz la acea vreme. 

”Ultima mare petrecere de la malul Mării Negre a acestei veri se anunţă a fi una extraordinară, Gipsy Kings fiind trupa care va concerta la petrecerea de închidere a sezonului estival oferită de Nuba Beach Club. Manolo Gimenez, membrul fondator al trupei Gipsy Kings, vine să ofere publicului un spectacol incendiar, în cadrul ultimei mari petreceri de la malul mării.”

Doar că, la o simplă căutare, Manolo Gimenez nu apare ca membru fondator al trupei Gipsy Kings. Aceeași știre a fost însă prezentată corect de jurnaliștii de la Pro Tv, care ne lămuresc: 

Manolo Gimenez era adolescent când celebra trupă Gipsy Kings era în mare vogă. Inspirat de succesul fraților Reyes, Manolo a intrat în universul muzicii gypsie în 1992, când s-a alăturat trupei Chico & The Gipsies, creată de fostul component al grupului Gipsy Kings – Chico Bouchikhi. În decembrie 2010 a părăsit formația și pentru a-și crea propriul grup – The Voice of the Gypsies. Pe 8 septembrie, românii îl pot asculta live pe Manolo, care vine cu trupa sa la Nuba Beach Club din Mamaia.”, scrie site-ul ProTV.ro. 

Așadar, în Mamaia, pe 11 septembrie, va cânta Manolo Gimenez, care nu are absolut nicio legătură cu trupa Gipsy Kings. Poate doar faptul că undeva pe parcursul carierei sale a cântat într-o trupă cu un fost component al celebrei formații. Cu toate astea, reprezentanții Nuba Beach Club prezintă, public, pentru a doua oară, după experiența din 2018, un afiș pe care apare Manolo Gimenez cu titulatura ”Gipsy Kings”. O minciună de prost gust, menită să atragă public. O strategie rușinoasă pentru un club care se dorește unul cu pretenții. 

Apropos, vă mai aduceți aminte că în 2018, de 1 mai, fusese anunțat la Nuba Beach Club celebrul Jay Z? L-a văzut cineva?