Minciună de prost gust a directorului RADET, Liviu Popa. ”Oamenii nu se mai debranșează pentru că simt suflul nou din oraș”

Astăzi, în Comisia 3 a Consiliului Local Constanța, s-a discutat oportunitatea înființării unei noi companii de termoficare, pentru a înlocui defunctul RADET. Discuțiile se prelungesc de aproape un an și, după cele spuse de consilieri, procedurile se vor întinde pe ani întregi de acum încolo.

Ce ne-a atras atenția, însă, a fost discursul directorului RADET, Liviu Popa, un om inventat de Decebal Făgădău și preluat cu bagaje și purcel de noua administrație locală. 

Liviu Popa le-a spus consilierilor că anul acesta nu s-au mai debranșat 2000 de constănțeni, acesta fiind numărul obișnuit de solicitări anuale. Numărul de astfel de debranșări în acest an este de doar 1000, iar domnul director al RADET știe și de ce a scăzut numărul la jumătate. Din două motive: prețul mare al gazului și ... faptul că în oraș se simte un suflu nou, dat de investițiile pe care noua administrație locală le face ?!?!?

Așa pupături în cur grețoase, rar îți e dat să vezi. Domnul director / administrator special câștigă în jur de 15.000 de lei pe lună de la falimentarul RADET, așa că trebuie să pupe din greu, că nu se mai întâlnește nicăieri cu banii ăștia.