Coșurile de gunoi cumpărate de Primăria Constanța la suprapreț au început să ... curgă

Nu cu mult timp în urmă, v-am prezentat povestea coșurilor de gunoi stradale, pe care Primăria Constanța le-a cumpărat pentru un preț dublu, comparativ cu prețurile pe care le găsești în comerț. 

La nicio lună de la amplasarea lor, coșurile de gunoi de lux au început să-și arate lipsurile, spre nemulțumirea constănțenilor. Aceștia au postat mai multe fotografii pe Facebook, pentru a arăta că din coșurile respective gunoiul lasă toată ”zeama” în jur. 

”Nu îmi amintesc să fi văzut același lucru la coșurile ieftine. Gunoaie în jur, da, le împrăștiau pescărușii că Polaris nu le golea, dar nu scurgeri. Dacă primăria s-a coborât până la nivelul unui tun cu coșuri de gunoi, care este nivelul de sus la care se va opri? Sau poate ar fi trebuit să spun cât de jos mai poate coborî? Rămâne ceva neatragător când nu reziști unor coșuri? Bătaia de joc cu care s-a răspuns la solicitările de a veni cu explicații arată că vor face orice ca banii publici să ajungă unde vor ei.”, a scris autorul fotografiilor.